May

İlimiz genelinde 12 Mart etkinlikleri kapsamında düzenlenen ''İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını Ezberden Okuma Yarışması''nda okulumuza il birinciliği getiren 3-B sınıfı öğrencimiz Mira KÜÇÜK, düzenlenen protokol töreni ile madalyasını Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ'den aldı.Yavrularımızı, velilerini, öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Covid-19 salgınının günlük yaşam tarzını değiştirmesi sonucu artan kaygı, uzaktan eğitim çalışmaları nedeniyle öğrencilerin okuldan uzak kalmaları sonucu okula karşı tutum ve algıların olumsuza dönmeye başlaması, sosyal ve duygusal gelişimin yavaşlaması, öğrencilerin kamu politikalarının uygulanma hizmetinden mahrum kalmaları, salgın sürecinde aile bireylerinin evde televizyon, bilgisayar, telefon ve internette geçirdikleri sürenin artması ve aile içi muhabbet ve sorumluluğun azaldığının tespit edilmesi vb. gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkan sorunları öğretmen, veli ve öğrenci işbirliği ile aşabilmek, bu sorunlarla baş edebilmenin yollarını hep birlikte bulabilmek için Ekim 2022'de "Aile Okulu Projesi" hazırlanmış ve "Aile Okulu Eğitimleri" başlatılmıştır.

May

EGEP kapsamında okul psikolojik danışmanımız Beyza KIRDAR, okulumuz öğretmenlerine ''Bağımlılık'' konusunda eğitim gerçekleştirdi.Beyza öğretmenimize ve katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

EGEP kapsamında Bilişim Teknolojileri öğretmeni Ümit GÜVEN hocamızı, öğretmenlerimize ''Microsoft Office'' kullanımı konusunda eğitim vermesi için okulumuzda ağırladık.Öğretmenlerimiz için oldukça bilgilendirici olan bu çalışmada bizi kırmayıp, desteklerini esirgemeyen hocamıza teşekkür ederiz.

May

2/A sınıfımız ''Paralarımız'' konusunu hem dijital etkinlikler ile eğlenceli, hem somut materyaller ile gerçekçi bir şekilde sayarak,bularak,yarışarak öğrendiler.Öğretmenimiz Ali ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Nis

2-A sınıfımız matematik dersini farklı zeka alanlarına hitap edecek zengileştirilmiş dijital etkinlikler ile eğlenceli şekilde geçirdi.''4 İşlem Etkinlikleri'' isimli programla derslerine renk kattılar.Öğretmenimiz Ali ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Nis

2-A sınıfımız matematik dersini farklı zeka alanlarına hitap edecek zengileştirilmiş dijital etkinlikler ile eğlenceli şekilde geçirdi.''Keloğlan Matematiik Ülkesinde'' isimli programla derslerine renk kattılar.Öğretmenimiz Ali ATEŞ'e teşekkür ederiz.

Nis

Bugün Rehber Öğretmenimiz Beyza KIRDAR tarafından 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz ile ''Sağlıklı Yaşam'' konulu çalışma yapıldı.

Nis

Egep projesinin dijital eğitim alt başlığı kapsamında matematik derslerinde  2/B Sınıfımız çarpma işlemini  akıllı tahta üzerinden "çarpma çarkı" isimli dijital etkinlikleri yaparak eğlenceli bir şekilde kavradilar ve pekistirdiler. Öğretmenimiz huzeyfe Gündüz'ün uygulamış olduğu  teknoloji temelli etkinlikler sayesinde konuyu yaşlarına uygun biçimde ,oyun oynuyormuşcasina öğrenen öğrencilerimiz öğrenmenin , yarışmanın ve eğlencenin tadına vardılar.

Okulumuzda öğrencilerimizin yoğun katılımı ile öğretmenimiz Ali ATEŞ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ''Cahit Arf Mangala Turnuvası''nda 2/A sınıfı öğrencimiz Ayşe Feyza YILMAZ birinci olmuştur.Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmenimiz Ali ATEŞ'e teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Beyza KIRDAR tarafından velilerimize yönelik ''Psikososyal Destek Etkinlikleri'' düzenlendi.Öğretmenimize ve katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Beyza KIRDAR tarafından öğretmenlerimize yönelik olarak ''Psikososyal Destek Etkinlikleri'' düzenlendi.

Öğrencilerimize ''Güvenli İnternet Kullanımı'' ile ilgili sunum yapılarak öğrencileri konu hakkında bilinçlendirildi.Daha sonra konu üzerine sohbet edilerek, el birliği ile pano hazırlandı.

Kadına Yönelik Şiddeti Önleme konusunda öğrencileri bilinçlendirme amaçlı oynlar oynatıldı. Rehber Öğretmenimiz Murat Sunguralp KOCABAŞ'a teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimize okullarımızda sıkça karşılaşılan ''Akran Zorbalığı'' konulu sunum yapıldı.Sunumu yapan Rehber Öğretmenimiz Murat Sunguralp KOCABAŞ'a teşekkürlerimizi sunarız.