Öğrencilerimize ''Güvenli İnternet Kullanımı'' ile ilgili sunum yapılarak öğrencileri konu hakkında bilinçlendirildi.Daha sonra konu üzerine sohbet edilerek, el birliği ile pano hazırlandı.

Kadına Yönelik Şiddeti Önleme konusunda öğrencileri bilinçlendirme amaçlı oynlar oynatıldı. Rehber Öğretmenimiz Murat Sunguralp KOCABAŞ'a teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimize okullarımızda sıkça karşılaşılan ''Akran Zorbalığı'' konulu sunum yapıldı.Sunumu yapan Rehber Öğretmenimiz Murat Sunguralp KOCABAŞ'a teşekkürlerimizi sunarız.

Sosyal Bilimler dersimizin kazanımlarının daha iyi anlaşılabilmesi ve öğrencilerin zihninde somutlaşması için 18 Mart etkinlikleri kapsamında okulumuzda Muharip Gaziler Derneğinden değerli gazi büyüklerimizi ağırladık.

Ock

EGEP kapsamında özel yetenekli öğrencimiz Yusuf kendini tanıtan bir sunum yaptı ve daha sonra arkadaşları için hazırladığı sudoku etkinliğini beraber oynadılar.

Ock

3 Aralık Dünya Engelliler Günü panomuz 3/A sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Hatice ARSLAN tarafından hazırlandı.Hem öğrencilerimize hem de öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Afra ESEN, ''Şehit Çağlayan Irmak'ı Anma'' temalı mektup yarışmasında yazdığı mektupla, yarışmaya katılan 700 mektup arasından il birincisi olarak ödülünü düzenlenen törende İl Jandarma Komutanı Murat KIRBAÇ'ın elinden aldı.

Ock

3/B sınıfı öğretmenimiz Şehnaz BİLGİN, sınıfında hem dersleri hem de davranışları ile başarı elde eden öğrencilerini başarılarını sürdürme konusunda motivasyon sağlamak ve öğrencileri teşvik etmek amacıyla, öğretmenleri ile yedikleri öğle yemeği ile ödüllendirdi.Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Anasınıflarımız bugün öğretmenleri Sema AŞIKOVALI ile birlikte; Birinci videoda satndart olmayan ölçme araçlarını kullanarak ''Boyum Kaç Blok Çıktı?'' etkinliklerini yaptılar.İkinci videoda yaptıkları ölçümlerle grafik oluşturdular.Üçüncü videoda ise grafiklerini sınıflarının panosunda sergilediler.Bu harika etkinlikler  için miniklerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

Pipetler ile yapılan geometrik cisimlerimiz.

Ock

Kürdan ve oyun hamurları yardımıyla 3 boyutlu şekiller modellenerek geometrik kavramlar somutlaştırıldı.

Ock

Geometrik şekiller konusunda aile katılımı ile geometrik şekiller kurabiyeleri yapıldı.

Ock

2. Sınıflarımızda "Sıvı Ölçme Problemleri" konusu işlenirken konuyu somutlaştırmak, dersi sevdirmek ve ilgi çekici hale getirmek, daha iyi anlaşılmasını sağlamak için somut materyaller kullanıldı.

Ock

Ritmik saymaları ve örüntüler konusunu öğrenirken eğlenerek zihinlerinde somut hale getirecekleri yap-boz takımları kullanıldı.

Ara

Kütahya Emniyet Müdürlüğümüzde görevli Toplum Destekli Polislerimizce,okulumuz 1. sınıf öğrencilerine eğitim verilmiştir. Görevli polislerimize teşekkür ederiz.