Ara

Okul-Aile Birliği üyelerimiz tarafından öğrencilerimize lokma dağıtımı yapıldı.Allah hayırlarını kabul etsin, Okul-Aile Birliği üyelerimize teşekkür ederiz.

Ara

Rehber Öğretmen Özlem OCAK hanım bugün okulumuza gelerek 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize ''Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri'' konulu seminer verdiler ve konu ile ilgili pratik yaptırdılar.Odukça faydalı geçen söyleşi için yoğun programı arasında bize vakit ayırdığı için çok değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Bugün okulumuzda değerli akademisyen Alper EFE'nin katkıları ile Druscilla ve Kim'i ağırladık.

Ara

Okul Aile Birliği toplantımızı okulumuz çok amaçlı salonunda velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda 2,3 ve 4. sınıflarımız için Pazartesi,Salı ve Çarşamba günleri saat 15:05-17:30 arası yapılacak olan ''Halk Oyunları Kursumuz'' başlamıştır.

Ara

Tüm sınıflarımız öğretmenleri liderliğinde katıldıkları trafik pisti eğitimlerinde hem bilgilendiler hem de eğlenceleri anlar yaşadılar.

Ara

Kütahya Gençlik Merkezinden gelen çok değerli arkadaşlarımızın katkılarıyla 1. sınıflarımıza ''okulumuza hoş geldiniz'' eğlencemizi düzenledik.1.Sınıf öğrencilerimizin okula uyumunu artırmak ve sene başı görülen endişelerini gidermek amacı ile çocuklarımı palyaço ile karşıladık.Minik öğrencilerimiz için güzel bir anı olarak kalmasını dilediğimiz günden hep beraber mutlulukla ayrıldık. Emeği geçen 1 . sınıf öğrentmenlerimize ve Gençlik Merkezi çalışanlarına sonsuz teşekkürler...

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa TOPUZ okulumuza ziyarette bulunarak sınıflarda öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.