Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anasınıflarımız "23 Nisan Şenlikleri"ne katıldılar.Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize projemize olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayı etkinliği olarak ''Duvar Yazısı (Grafiti)'' çalışması yapıldı. Bununla beraber öğrencilerimize çeşitli şiirler öğretildi.En güzel şiir okuyan öğrenci ise 2/A sınıfından Mihrimah ÇAKIR seçildi.Bu güzel çalışmaları yapan öğretmenlerimize ve öğrencilermize teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Sıddık ile Fındık" kitabı okundu. Kitaptaki kelimelerden kartlar oluşturuldu. Hazırlanan kartlar ile uyaklı kelimeler bulundu.Bu güzel etkinlik için öğrencilerimize ve öğretmenimiz Sema AŞIKOVALI'ya teşekkür ederiz.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında miniklerimize kostüm dolabı isimli hikaye kitabı okundu. Hikaye sonrasında ise söyle-çiz etkinliği yapıldı.Projeye katılan miniklerimize ve öğretmenleri Sema AŞIKOVALI'ya teşekkür ediyoruz.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında 2/B sınıfımız Mart ayında kelime türetme oyunu oynadılar, oynarken de eğlendiler. Projemize katılan öğrencilermize ve sınıf öğretmenimiz Elif TREN'e teşekkür ederiz.

Şubat ayı değerler eğitimi MERHAMET.

Hayvanlara merhamet etmeyi öğrendik. Kuşlar için kuş yemliği hazırlayıp ağaçlara astık.Öğretmenimiz Sema AŞIKOVALI'ya teşekkür ederiz.

Ramazan-ı Şerif ayının ruhuna da uygun olarak ayın yükselen değeri: Yardımlaşma.

Minik ellerimize ve yardımlaşmanın yerine ulaşmasına vesile olan öğretmenleri Şerife DOĞAN KALE'ye teşekkkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2. sınıf öğrencilerimiz deyimleri drama ile anlatıp,eğlendiler ve öğrendiler.Atasözlerini  ise ‘Hadi Anlat Bakalım’ oyunu ile pekiştirdiler.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz Kütahya'nın kültürel öğelerini oluşturan çeşitli eşyalardan sergi yaptılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Sema AŞIKOVALI'ya bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Ocak ayı değerler eğitimi kapsamında okulumuzda ''Sorumluluk" değeri işlendi.Öğrencilerimizin evine sorumluluk tabloları gönderildi ve tablosu dolu gelenler ödüllendirildi.

Şbt

Aralık ayı değerler eğitimi kapsamında okulumuzda ''Hoşgörü" değeri işlendi. Mevlana etkinlikleri ile bu güzel değeri de çocuklarımıza aşıladık.

Şbt

Kasım ayı değerler eğitimi kapsamında okulumuzda ''Saygı" değeri işlendi.Bu kapsamda; öğretmene saygı,doğaya saygı,Atatürk'e saygı konuları işlendi.

Şbt

Ekim ayı değerler eğitimi kapsamında okulumuzda ''Sevgi" değeri işlendi.Bu kapsamda vatan sevgisi,doğa sevgisi,kardeş sevgisi,aile sevgisi,arkadaş sevgisihayvan sevgisi gibi konulara değinildi.

Bu değerle ilgili çalışmamızın sonunda;

1. Kendini sevme ve kendiyle barışık olma
2. İnsan sevgisini, doğa ve hayvan sevgisini öğrenme ve çevresiyle paylaşma
3. Sevgisini, olumlu duygu ve düşüncelerini ifade etme
4. Yaptığı işleri severek yapmayı öğrenme
5. Manevi değerler sevgisini kazanmanın yollarını öğrenme ve paylaşma
6. Toplumsal yaşamda güler yüzlü olma
7. İçtenlikle davranmayı öğrenme ve hayatında uygulama gibi davranışlar kazanmalarını bekliyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz yazar buluşmamızda, çocuklar oldukça keyifle vakit geçirdiler. Etkileşimli okuma saati de gerçekleştiren Kıymetli Eğitimci - Vantrolog Yazar Yağmur KARTAL hanımefendiye katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz Kitabını da imzalatma fırsatı yakaladığımız , bizler için inanılmaz keyifli ve bir o kadar da tadına doyulmaz bir gün oldu.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Kapsamında Dede Korkut Hikâyelerinden Hareketle Yeni Bir Hikâye Yazma Yarışması Sonuçlandı. Okulumuz 4/A sınıfından Kayra Alıç'ın yazdığı "Bilge Ata" adlı hikâye 1. seçildi.