Etiket Sonuçları: Değerler Eğitimi

Şubat ayı değerler eğitimi MERHAMET.

Hayvanlara merhamet etmeyi öğrendik. Kuşlar için kuş yemliği hazırlayıp ağaçlara astık.Öğretmenimiz Sema AŞIKOVALI'ya teşekkür ederiz.

Ramazan-ı Şerif ayının ruhuna da uygun olarak ayın yükselen değeri: Yardımlaşma.

Minik ellerimize ve yardımlaşmanın yerine ulaşmasına vesile olan öğretmenleri Şerife DOĞAN KALE'ye teşekkkür ederiz.

Şbt

Ocak ayı değerler eğitimi kapsamında okulumuzda ''Sorumluluk" değeri işlendi.Öğrencilerimizin evine sorumluluk tabloları gönderildi ve tablosu dolu gelenler ödüllendirildi.

Şbt

Kasım ayı değerler eğitimi kapsamında okulumuzda ''Saygı" değeri işlendi.Bu kapsamda; öğretmene saygı,doğaya saygı,Atatürk'e saygı konuları işlendi.

Şbt

Ekim ayı değerler eğitimi kapsamında okulumuzda ''Sevgi" değeri işlendi.Bu kapsamda vatan sevgisi,doğa sevgisi,kardeş sevgisi,aile sevgisi,arkadaş sevgisihayvan sevgisi gibi konulara değinildi.

Bu değerle ilgili çalışmamızın sonunda;

1. Kendini sevme ve kendiyle barışık olma
2. İnsan sevgisini, doğa ve hayvan sevgisini öğrenme ve çevresiyle paylaşma
3. Sevgisini, olumlu duygu ve düşüncelerini ifade etme
4. Yaptığı işleri severek yapmayı öğrenme
5. Manevi değerler sevgisini kazanmanın yollarını öğrenme ve paylaşma
6. Toplumsal yaşamda güler yüzlü olma
7. İçtenlikle davranmayı öğrenme ve hayatında uygulama gibi davranışlar kazanmalarını bekliyoruz.